Rumalad või segased küsimused jms
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 195 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
urmas66 kirjutas: ↑04 Apr 2019, 09:30Päris nii ikka ei ole,et peab olemas olema.Ma ei tea ,et kuskil oleks nii,et viid suvalise haagise sinna, jätad ukse taha ja teevad ära. Haagise ÜV võib tõesti teha nii,et keegi seda eriti ei uuri(lihtsalt ei viitsi),aga näiteks haakeseade näitab oma kulumist(munaka pesa kõrval on selline andur) ainult siis,kui ta on munaka otsas ja seda on mul igakord vaadatud.Tulesid ausalt igakord küll pole uuritud,aga mul on ka kõik korras ja seda ÜV punktis, kus ma pidevalt käin, üldiselt teatakse.
Aga nagu ikka igasugu asjadega,võtad telefoni ja küsid mõnest sulle sobivast ÜV punktist järgi,kas nad on muud moodi nõus või ei ole. Üks on kindel,et siit sa adekvaatset infot selle kohta ei saa.
Võtad teinekord CO ja DB mõõtmise seadmed ka ise kaasa? Minema on sellepärast saadetud, et ÜV punkti töövahendeid kaasas polnud?
Seadusliku poole leiad siit, kiirel skimmimisel ma ei leidnud nõuet ja selle põhjal oma väite esitasingi. Võid pikemalt läbitöötada ja kui leiad haakes esitamise nõude võtan oma sõnad tagasi
edit:
Lisa 2 Nõuded ülevaatuspunktile ja selle inventarile.
7.Ülevaatuspunkti sisseseade peab võimaldama ülevaatusel nõutavate kontrolloperatsioonide teostamist vastavalt ettenähtud tehnoloogiale
Ütleb nagu kõik vajaliku ära. Kui on kontrolloperatsioon, siis peab sisseseade selle operatsiooni sooritamist võimaldama. Nt, haakeseadme kulumi kontrolliks peab olema vajalik seade(munak) ülevaatuspunktis olemas.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.