BMW E36 elustamine → Re: Rumalad või segased küsimused jms


Teema algataja
will111
Postitusi: 5263
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas will111 »

sellise juhtme vast isegi leiaks. pean siis tegema vaid kindlaks, mis klemm millisega ühendada tuleb. muidugi enne on vaja teada, mis relee see nüüd ikkagi seal bensupumpa lülitab :D eks teema ole selles, et mingid meistrimehed on selle auto peal originaalis olnud m52b20 mootori asemele oma tarkusega tõstnud m50 mootori. selle käigus on benapumba relee vist kuskile kaduma läinud..

"Minuarust ikka süüdet sisse keerates pumpas 3-4 sekundit, a ma võin eksida, 4 aastat on juba möödas viimasest korrast kui seda keeratud sai" täpselt nii, kõik erinevad buumerid, mis mul on aegade jooksul olnud, on igatahes sedamoodi toimetanud. süüdet keerates pump tuleb korra järgi ja lükkab surve üles railis. nuka andur pidavat jah olema probleem number 2 aga ma mõtlen samuti, et see peaks mängu tulema siis kui juba mootorit starterist ringi kruttima hakata.
saan ka starteri asendis ilmselt kontrollida, aga paraku mitte hetkel. üksi lihtsalt pole piisavalt käsi...kuigi võiks ehk proovida, äkki ulatab testri ühendada ja ise juhikohalt kuidagi selle näitu lugeda võtme keeramise ajal.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”