summuti
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
summuti
kas keegi oskab öelda mis materjal on sumpsi sees toru ümber? tahaks nagu panna uue sest see on mul pool ära kärssand
-
- Kontakt:
Nii palju tean, et seda on müügis: www.scooter-center.com - is=matu= kirjutas:seda kindlasti jah! aga kas see ei või olla mingi kivi vill?
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
Aga sa ka vist mingi paadunud piaggio vend? äkki ostad aeroxi, siis saad elust rõõmu ka tunda natuke?xzburnoutzx kirjutas:Risto sa osta endale parem Aerox, see mõtetu nali viskab juba üle või mis? Pole mõtet rolleri foorumit veel rohkem spämmida, kui seda siiani tehtud on.R1s7o kirjutas:mina panin omale klaasvilla.. aga kui sul juba vill ka ära põlenud, siis oleks küll paras aeg omale uus aerox osta.
Tsiisas, ostke kõik endale Pezood ja olge vait!R1s7o kirjutas:Aga sa ka vist mingi paadunud piaggio vend? äkki ostad aeroxi, siis saad elust rõõmu ka tunda natuke?xzburnoutzx kirjutas:Risto sa osta endale parem Aerox, see mõtetu nali viskab juba üle või mis? Pole mõtet rolleri foorumit veel rohkem spämmida, kui seda siiani tehtud on.R1s7o kirjutas:mina panin omale klaasvilla.. aga kui sul juba vill ka ära põlenud, siis oleks küll paras aeg omale uus aerox osta.

Aprilia RST 1000 Futura
-
Teema algataja
Hmm ,mina tegelikult sellest asjast aru ei saa...
Esiteks: Mis on vahet ntx speedfightil ja aeroxil... Mootorid on samad...
Või siis Aprilia VS Aerox = Jällegi ,samad mootorid... <-- vb mitte detailselt ,aga mõlemad on minarelli horisontaal... Ühekorra võiksite ju oma rõveda läbu jätta... Või siis ostke kõik endale aeroxid ,et neid kitse välimusega kenstasid veel rohkem oleks...
Või siis Aprilia VS Aerox = Jällegi ,samad mootorid... <-- vb mitte detailselt ,aga mõlemad on minarelli horisontaal... Ühekorra võiksite ju oma rõveda läbu jätta... Või siis ostke kõik endale aeroxid ,et neid kitse välimusega kenstasid veel rohkem oleks...
esiteks aeroxil ja speedfightel pole sama mootor,ühel on minarelli ja teisel peugeot,teiseks kust koahst see aerox sl kitse välimusega on, see on juba igaühe enda otsustada, mis on kitse välimsuega ja mis lennuki omaga. Lihtsalt ei ole vaja midagi maha teha, kui ei meeldi hoia oma teada.Ning ärge hakake jälle mingi vaidlema, mis on parem ja kiirem jne.BlueDog kirjutas:Hmm ,mina tegelikult sellest asjast aru ei saa...
Ja kasutaja R1s7o ei ole vaja hakata siin mingeid kirgi üles lööma, et aerox on s**t jne.Tegelikult tundub mulle,et sa tahadki, et siin kisuks vaidluseks ja läbuks jne jne jne.EI OLE MÕTET!!!!!
SELLISEID TEEMASID ON JUBA PIISAVALT!!!!!!!!
30cccmine Yamaha Aerox
-
Teema algataja