Hälvik- Mootorratturid

Elevant
Tsikkel: Honda CBR1100XX
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 3 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Elevant »

Kui ma nüüd tegelikult sellele asjale lähenen nii nagu ma seda algselt mõtlesin siis...
Mootorratast omatakse enamasti hobikorras(jah, ma tean, ka siin foorumis on paar tegelast, kelle jaoks on ta täiesti aastaringne igapäevane liiklusvahend).
Hobid ei ole odavad, samuti hobi ei ole koht, kus oma raha kokku hoida. Kui finants ei kannata, siis lihtsalt ei tegele temaga. Ehk siis kui rahakott ikka ei kannata, siis ju ei sõida ka, mis sest, et ratas olemas on.
Need vennad, kes käivad oma mudast maasturit või üleüldse oma autot seal samamoodi selle klaasipesu harjaga pesemas, pean ma samamoodi hälvikuteks.
Mina käin loputan ka oma ratast mündipesulas, tolmu saab alati maha, pori on mõnikord peale jäänud, maksimum raha kulu 3€. Selle eest saab natuke üle 2l kütust, aga 2l kütusega nagu väga palju ei sõida, kui just rollerit ei oma.

Seega ma jään selle pildi postitamise juures endale kindlaks, et tegemist on samasuguse hälvikuga, kui see, kes räigelt kellelegi liikluses mingi debiilse liigutusega jalgu jääb ja sellega siia teemasse satub.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”