Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

claw
Tsikkel: pilusilm ja venelane
Tänanud: 83 korda
Tänatud: 82 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas claw »

will111 kirjutas: 19 Apr 2019, 16:57

Jube geniaalne bisnes see mündipesula ikka, kui mingisugused päiksekatega 100000e nahkjopedes vennad käivad seal oma rattalt tolmu maha pühkimas 3 euri eest piece iga päev :D Või äkki ise oledki nende mündipesulate boss? Minu jaoks igatahes täiesti mind boggling, et inimene läheb ja sõidab spetsjomm kuskile pesupaika kohale, siis maksab raha ning kõige selle tulemus on, et tolmu sai maha aga pori jäi peale. Aga no jällegi tuleb vist tõdeda, et ega kõigi inimeste mõttemaailma ma ei saagi mõista..

Lasen auto ära pesta. Saab jube ilus, seest ja väljast. Maksab paarkümmend raha või natuke peale.
3 päeva hiljem on vaja maalt midagi tuua viia. 75 km, aga viimane 5km kruusateed. Tulen maalt tagasi, aga auto raisk määrib tolmuga riided ära.
Lähen mündikasse - 2-5 euri kulub, ja tolm maas.

Või - käin krossikaga kuskil maadlemas. Jube porine ilm ka. Krossikas tagasi käru peale ja linnas garaazi (selline vene aegne garaaz, survekat ja oma maja mul ei ole). Sõidan tagasi tulles mündikast läbi ja lasen seal pasa maha. Võit.

Jne.

Minu arust geniaalsed asjad. Miks neid iga keskuse juures väheamlt 3 tk korraga on, seda ma tõesti aru ei saa. Samuti ei saa aru nendest, kes seal 15 euri sisse lükkavad, kui 20ga saab pesulas korraliku pesu juba. Aga kiirelt suurem jama ja tolm maha - ideaalne. :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”