Sõiduvarustuse kiitmine/kirumine.
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
Re: Sõiduvarustuse kiitmine/kirumine.
Spoiler
TPB kirjutas: ↑02 Mai 2019, 18:49Mul on soe aga mitte palav, ka vihmas on kuiv kui lukud kinni, kõik taskud ja lukud on tehtud õigetpidi ( ausalt ma ei osanud ostes selle peale isegi mõelda ). Krae hoiab tuult aga ei poo jne. Seljas istub hästi ja käised ja sääred on õige pikkusega. Ma saan neid selga tõmmates aru, et disaini ja tootearendusse on läinud lugematu arv testikilomeetreid Eestile sarnastes oludes.
Rukkal on muidugi palju erinevaid mudeleid mis omadustelt erinevad nagu siga ja kägu. mina olen oma Rukka goreteks pro kangast kuftiga mõned kümned tuhanded maha sõitnud ja suurem vaimustus on üle läinud. Rukka on väga hea külma või mõõdukalt sooja ilmaga. minu jaoks kuni +26 kraadi. südasuvel või soojemas kliimas sõites on materjal siiski liiga paks ja krdi musta värvi! tuulutus lahendused on mitmel teisel tootjal kordades paremad, kangas on jäik.
ka kvaliteet pole peale tootmise pilungide juurde kolimist enam see millest vanad motomatkajad õhkavad. kuna Rukka varustuse hind tänapäeval on pigem odavam kui mõne teise (parema?) tootja asjadel siis samas Rukka varustus väga nutma ka ei aja. Järgmiseks mina enam Rukkat ei osta kui nad just sobivat mudelit heledamates toonides ei otsusta teha.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.