V2, R2 ja L2 matkarattal.
Re: V2, R2 ja L2 matkarattal.
tänan soovitamast, mul on aprilia täitsa garaazis olnud
ja proovinud olen neid ikka päris mitmeid.
võibolla inimesed defineerivad siis sõna "rahutu" enda jaoks kuidagi erinevalt...minu jaoks pole ükski v2 mootor rahutu olnud, pigem vastupidi...üks lineaarsemaid mootoreid. kui katkumisest räägib siis tõesti väga madalatel pööretel (ehk mitte sellistel pööretel, millega keegi ringi sõidaks). näiteks see aprilia oli jerky kuni umbes nii 2.5k. aga noh, ega seegi polnud mitte niivõrd mootori tüübi eripära, vaid pigem ikka seotud sellega, mille kohta sa isegi ütled, et power commander teeb imesid.
kui rääkida mootorrattaga sõitmisest siis olgu see mootor v2 või r4, ühtlase või kasvõi enamvähem ühtlase sõidu pöörded on mootorrattal siiski alates no absoluutselt minimaalselt ehk 3.5k ja üles. isegi linnavahel uimerdades ja tiksudes ei pea ju ka tingimata 6ndaga sõitma, huvitav milleks need käigud seal kastis siis on.
olen saanud kõigi vee-kahtedega rahulikult sõidetud, isegi selle tonnise apriliaga. millega mina ei suuda rahulikult sõita on teatud 600, 750 ja 1000sed suzukid. kuid ega ka nendega pole asi selles, et mootor ei töötaks ühtlaselt...sellistega on lihtsalt seismise tunne rahulikult sõites ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.