Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Kui sa vatad esimest postitust, siis märkad, et ma ei küsi siit nõu vaid soovin ehitusinseneriga konsulteerida. Tundub, et ehitusinsenerid on midagi ükssarviku taolist: enamus usub, et nad on olemas aga keegi pole näinud. See hetk, kui ma projekteerija juurde lähen pean ma ikka väga täpselt ütlema, mis see on, mida saada tahan. Ääremärkusena tasub teada, et enamus projkteerijatest pole väga teravad pliiatsid. Nad osakvad sulle keskmiste näitajate ehitusloa kõlbliku maja "paberile" joonistada aga keerulisemates küsimustes tõstavad käpad püsti. Seega, küsimus on, kuskohalt leian ma ehitusinseneri?
Kui mingit vaia teemat uurida soovid,siis küsi,mis maksab üks vai ja mis maksab selle pinnasesse rammimine. Võin puusalt lastes pakkuda,et peaaegu sama palju kui maja ...
Sõbralik soovitus: ara paku puusalt asjade kohta, millest sa midagi ei tea. Tänapäeval lastakse 100-160mm vaiu maasse 3 tonnise väiketraktoriga. Ühe ruudukujulise põhiplaaniga 100m2 hoone vundmendi vaiade rammine võtab ligikaudu päeva.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.