Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 600 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Mis neil seal arvata oli. Rääkisid pässile, et ükskõik mis aga otsa sõita ei tohi. Proovis mulle ka rääkida, et päss ei pea mind laskma. Aga olukord polnud selles. Jah ta ei pea laskma ja reavahe kinnisõitjatest ma vägisi mööda pressima kunagi ei hakka ka, sest enne järgmist foori olen neist nagunii möödas.
Aga kui reavahe on suur ja autod seisavad ja ma olen juba mööda sõitnud siis ei sõideta pressides vastu kintsu paremalt kõrvale oma "õigust" nõudma.

Politsei mõõtis nats enne Susi Hotelli kiirust ja tuli helistamise peale enne kui kõne lõpetada jõudsin.
Politsei oli ise tsiklimees ja sai olukorrast väga hästi aru, mis toimus. Küsis, et kas mingi kahju on ja kas selle kohta tahan avalduse esitada. Kui ei ole siis tegi ettepaneku bensukasse edasi rääkima minna või laiali minna kuna ristmik takistatud. Loodan, et päss sai viisakast vestlusest aru ja enam tsiklimehi kummuli ei sõida. Ja et tänu tsiklimeestele on kõik foori järekorrad lühemad, mis kaubkumeestele peaks puhas rõõm olema.

nigu koer heinakuhja otsas. Ise ei söö aga kedagi teist ka ligi ei lase. Õnneks lõppes seekordne intsident kahjudeta. Aga jah sõits üle joone teise ritta otsa.

Kui kibestunud peab olema, et keegi pikali sõita (üritada) peaasi, et ta enne mind ei saa??? Kas selline käitumine toob parema ööune, tugevama ereka vms? Kas igapäev neid ummikutest mööda pääsevaid tsikleid vaadates tekib tõesti kaubikus selline mõtlemisvõimet halvav masendus ?

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”