Tänavalegaalne maastikuratas

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 342 korda
Tänatud: 440 korda
Kontakt:

Re: Tänavalegaalne maastikuratas

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Jesper kirjutas: 11 Mai 2019, 10:11

Harisin end veidi vahepeal, Hondal on neid 450-seid tegelt oluliselt rohkem kui Eesti leht näitab, R ja WE on motokross, RX on enduro, X on "soft" enduro ja L on siis see "rahvapill".

Ma iseenesest 250 puhul saan sellest "rahvapilli" poindist hästi aru, kui tahad mitte mootori lõuates seinast üles sõita ja vöökõrguseid palke ületada, vaid lihtsalt sisuliselt telkida seal kuhu mitte keegi sulle järgi ei tule, on selle omaduste ja 5k hinna tasakaal kenasti paigas. Ainuke asi et kui tahad kuhugi edasi liikuda, siis müüa ilmselt on raske. Samas kümne tonni eest osta 450 puhtalt selle pärast, et saaks öelda et mul on 450... ma ei tea.

WE on Works Edition, st. R mudel aga bling lisajuppidaga, nii nagu KTM Factory Edition.
RX on vist ainult USA turule, sarnane KTM-i XC mudelitega. Välimuselt nagu krossikas, ilma tulede ja viledeta, aga 18" tagaratas ja enduuroülekannetaga kast
X on nagu esitulega RX ja L-il on siis kõik tänavalegaalsuseks vajalikud jupid küljes.
Aga baasmasin - mootor, raam, vedrustus on kõigil sama

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”