Suvine sõiduvarustus.
Re: Suvine sõiduvarustus.
Ma ei tea, vbl ma olen loll või õnnetu käega, aga mul see Louises käik käib alati enamvähem ühe mustriga:
- vaja on sõiduvarustuse elementi x, vaatan netist et ohkuiodav, pood jääb ka suht tee peale, kippadi kappadi kohale
- selgub, et odavat mudelit on alles stiilis nr 38,5 ja 40,85 ja ainult neoonlillat värvi
- pole hullu, saada on ka järgmine mudel, pole küll 49.90 aga näiteks 89.90, noh, ikka on soodsam, ja kui juba tuldud, siis...
- järgmisel mudelil on mingi häiriv viga küljes, kas pigistab kuskilt või on mingi kinnitus sellise näoga et laguneb kohe ära, jne
- lõpuks seisad ikka a'la Alpinestarsi riiuli ees, no on küll 149.90, aga vähemalt sobib ja on õiget värvi ja muidu viimasepeal, ja Eesti poes on 159.90, sääst seegi...
- koju jõudes selgub, et kohalik kaupmees oleks selle sulle küsimise peale 129-ga müünud, pluss toimiv garantii ja jutud, sõber just käis ostmas
- a vähemalt ei toetanud oma rahaga kuradi eesti kapitalisti ja liigkasuvõtjat!
Neil see biznesplan ongi meelitada sind mingi odava sitaga uksest sisse, et sa lõpuks ikka ei viitsi enam mujale minna ja mõttes on rahakotirauad juba avatud. See kahjum, mis tuleb juhul kui ühele inimesele 30-st see odav täpselt sobib, pannakse lihtsalt turunduse reale. Samamoodi on pmst Motonetis, vaatad küll ukselt et oh mis valik, oh mis hinnad, aga krt päeva lõpuks kui ostma hakkad, siis on kõik sobiv ikka "tavahinnaga".
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.