Millist kaubikut valida? → Millist kaubikut valida?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1995 korda
Tänatud: 588 korda

Millist kaubikut valida?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Macintosh kirjutas: 19 Mai 2019, 23:03

Mul on rida rumalaid küsimusi kaubikute kohta.

1. Kui palju sõiduressurssi võiks olla keskmiselt alles +250K läbi sõitnud diiselkaubikul? täpsemalt on vaatluse all Renault Trafic/Opel Vivaro/ Nissan Primastar perekond
  2. Kellegi kokkupuuteid nimetatud sõidukitega? Jagage teadmisi puuduste kohta.
  3. Kas (kasutatud) kaubikut on võimalik ka sõiduautona arvele võtta st. muuta sõiduki kategooriat?
  4. Kas sellisele kaubikule on võimalik istmeid juurde lisada?

Minu teada on neil mootorid erinevad,aga Renault on täita hea ja võiks öelda ka töökindel. Sõita on mugav,alates 2 käigust kiirendab täiesti adekvaatselt,et liikluses püsida.
Mul on väimehel Reanault Trafic 2,0 2007a. Ls tänaseks on tal mingi 400tkm lähedale. Mootor töötab.Vahetatud on mingi aeg tagasi(300tkm pealt vist) kõik pihustid(töö hind oli umbes 3k esinduses ja keegi muu eriti ei tahtnud seda tööd ette võtta ka) ja eelmine aasta vahetati turbo,mis tuli nüüd 50tkm hiljem jälle vahetada,sest pandi mingi odavam asendus. Nüüd hankisin talle tehases taastatud nö vahetusvaruosa Garreti,hind oli alla 200 suts+vahetus. Veermiku on ta kogu selle aja jooksul ühe korra natuke tõsisemalt(esisild algosadeks ja uued jupid sisse+amordid ka) remontinud,aga see on norm hinnaga töö olnud. Tuled on trafikul pigem kehvad.Lähituled veel kuidagi ajavad asja ära,kui udukaid lisaks kasutada,aga kaugtuled on eriti lahjad. Lisatuled on vajalikud.
Auto oli enne 9 kohaline,aga tal siin koha peal vahesein pandud ja kaubikuks ümber tehtud,nüüd 6 kohaline+kong.Kui tehasest pole lisaistmete ja turvavööde kinnitusi,siis nende järelpaigaldamine on vist ainult esinduse teema,aga ilmselt enamusele ei saagi. Kui on kohad olemas,siis võib see ollagi enne sõiduautona olnud ja nüüd ümber vormistatud kaubikuks. Sellise asja kohta saad konkreetse auto andmete alusel ilmselt ARK-st pädevaima vastuse.
Vaadates kuidas tema seda autot kasutab,siis ma ütleks ,et see on isegi väga töökindel masin. Mind häirib selle kaubiku juures kõige enam päris suur sõidumüra. Ford Custom ja MB Vito on sellega võrreldes müra poolest nagu sõiduautod.

Viimati muutis urmas66, 20 Mai 2019, 14:52, muudetud 1 kord kokku.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”