Veider rehvide kulumine

Kasutaja avatar

Teema algataja
mkendra
Postitusi: 50
Liitunud: 21 Apr 2015, 20:56
Asukoht: St. Julian's, Malta
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 2 korda

Re: Veider rehvide kulumine

Lugemata postitus Postitas mkendra »

Snowhite kirjutas: 22 Mai 2019, 12:15

1)Kontrolli oma vedrustuse seaded üle ja oma sõiduvõime kontrolliks pane esimesele amordile näiteks vits külge ja vaata, kuipalju käigust Sa suudad ära kasutada pidurdustel.
2) Selle rehviga selle ratta all võiks rõhk olla tänaval sõites mitte üle 27psi. See mõõtmine tehakse külmalt - mitte päikse käes seisnud rattal või just sõidust tulnud vaid selliselt, et rehvid on õhutemperatuuril.
3) "tulised rehvid" on subjektiivne väljend ja ei kuulu arutlusele. võta laser mõõtur ja kontrolli, mis on rehvi temperatuur keskosas silica seguga ja äärtes süsiniku rikkal osal (normaalne sellel rehvil on servades 70-75 C).
4) 600km tänaval sõites kui saab rehv otsa, siis on tegemist kas äärmiselt stop and go rapsimisega või on midagi seadest paigast ära. Nende rehvidega saab ka intermediate kiirusel palju rohkem sõita.
5) Sinna kõrvale võiksid näidata ka esimese seisu.

Väga head nõuanded alustan rõhust ja temperatuuri mõõtmisest. Vedrustuse osas olenevalt asfalti kattest enamasti saab amordi pidurdades põhja - arvan, et esiamort võib natuke liiga pehme mu kaalu jaoks olla (93kg). Taustinfoks rehvi otsingu raames, kuid mis iseenesest ei kuulu siin arutamisele, siis mu sõidustiil on selle rattaga äärmiselt agresiivne - ma kas elan gaasi või piduri seljas ning suhteliselt välistatud on olukorrad, kus ma niisama kumbagi tegemata lihtsalt veeren. Põhimõtteliselt iga meeter on kui ringrada. Selle tõttu ma ka tänavalegaalset rinkarehvi otsin.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”