Millist kaubikut valida?
-
- Tsikkel: Mutt
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 7 korda
Re: Millist kaubikut valida?
Vanasse suurde Renault Masterisse (siiski B-kat) oleks võinud tsikleid sisse panna kes teab kui palju. Ma vedasin ühte EN500 ja ruumi oli na valom. Aga tööandja kurtis selle isendi puhul pidevat lagunemist.
4,8 m pikk kuni 9 istmega VW T4 Caravelle mahutas pärast tagumiste istmete eemaldamist kenasti Gunnar Grapsi 750-se kruiseri, kui selle tuuleklaas oli maha kruvitud. Juhi kõrvale jäi kaks kohta. Lisaks sai ükskord veetud vist viit OSB-plaati püstasendis nii, et taha jäi lisaks eesmisele kolmele veel kaks istekohta. Ka sai veetud murutraktorit nii, et taha selle kõrvale jäi üks istekoht. Päris tavaline oli selline sõit, et ees oli kaks inimest, keskel kaks inimest, koer ja kass ning taga tööriistad ja 0,75 ruumi puid.
4,9 m pikk 5 Chrysleri istmega VW T4 Transporter mahutab pärast tagumise kolmese istme külje peale veeretamist vabalt GS500F-i. Ees 2 kohta.
Ma vist oma kogemuse põhjal soovitaks mingit volkari bussi, mille tagumisi istmeid saab võimalikult suures mahus eraldi komplekteerida ja soovi järgi sättida. Mu karavellil oli ees 1+2, keskel 2+1 ja täitsa taga 3. Ja arvestades volkarite populaarsust on üsna hea lootus paari aasta pärast buss edasi ka müüa.
Olen viimased neli aastat saanud kõik vajalikud asjad, mida pole olnud just vähe, veetud volkari bussi salongis ja järelkäruga jahmerdamist ei igatse absoluutselt.
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.