Viha vasemäärde vastu ehk millega määrida
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 600 korda
Re: Viha vasemäärde vastu ehk millega määrida
Ma saan väga hästi aru märjast kilest (oliiivi õli (extra virgin) libiseb veel paremini )
Kui nüüd teha katse keeratas polti mutrisse kuivalt ja määritult. Ja hakata sellega kaalu pressima siis jah kindlasti saavutab target kaalu määritud polti väiksema jõuga keerates. Samuti olen nõus selle 20% kõikumusega aga vot see 50% on pee tunde järgi kahtlane, aga kuna pole laboris katset teinud siis ütlesingi, et mürki ei võta
Aga see ei haaku vasevihaga. Kõik saavad aru, et kui mutter on määritud siis polt siseneb hulka väiksema jõuga. Küsimus on pigem millist määret kasutada, et polt uuesti kätte saada. Ühed kasutavad tõrva teised vaske, kolmandad, mis iganes pihku satub (millega olen suures piirdes nõus, sest täiesti kuiv kasvab enamasti üheks.)
Golden lube ei ütle iseenesest mitte kottigi, kuna golden värvingu võib anda mis tahes kätekreemile. Ja tuubile lisada "high perfomence" ja "super" kirjad.
Kuna ma olen oma vasega määritud polte pidanud ikka aegajalt uuesti lahti võtma siis ma ei saa antud vihast aru. Samuti pole mul olnud juhust, kus mainutud vasemääre oleks hakanud alumiiniumiga "sidet" looma.
Ka wd40 on mul riiulis olemas ja mis seal salata tuleb aegajalt juurde osta (st ikkagi kulub teda) Aga sellega on nüüd nii, et ainult kogemus ütleb, kuhu see kõlbab (ja on väga hea asi) ja kuhu mitte (ei ole vaja magamistoast tulles suunduda arvuti juurde ja teha kuskile teema, et vihkan wd40´t)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.