Kas teenuse eest peaks maksma, kui see ei lahenda probleemi?

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 598 korda

Re: Kas teenuse eest peaks maksma, kui see ei lahenda probleemi?

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Sorry läbu pärast aga
Inimest, kes reaalselt teab, mida ta teeb otsi tikutulega taga.

Vahet pole, kas on see tsikli või auto service. Oi mind mõnitati mitmes töökojas kui ma keeldusin arveid tasumast ja ei lubanud oma 500k sõitnud auto mootorit molekulideks võtta (see pidi seest täiesti kohvi olema ja mina võiks oma teadmised omale sisse istuda ja mitte targutada)

Ja siis lõpuks järjekordsest töökojast tulles nägin silti summutite parandus. Keerasin sisse ja palusin katid vahelt ära lõigata. Pool aastat kestnud "diagnoosimine" lõppes.

Üks töökoda ainult ei võtnud raha, Teistel oli käsi pikalt koguaeg ja oi kui lolliks mind tehti ja kuhu ei saadetud.

Tagaratta laagrit vahetanud torbik uhmerdas veovõlli otsa neli tundi (oli vaja vahepeal midagi autost võtmas käia) ja sattusin peale. Võtsin laagri välja täpselt kahe sekundiga ja palusin oma idootsust arvel mitte kajastada. Arvel oli kogu 4 tundi uhmerdamist ilusti kirjas ....

(Targu rohkem ei kirjuta, sest edasise võiks tituleerida vihakõneks)

Prini ja õlifitri vahetajad on 90% "meistrimehed"

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”