Kas teenuse eest peaks maksma, kui see ei lahenda probleemi?
-
- Tsikkel: 1200gs LC Rallye, CRF300 Rally
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 80 korda
Re: Kas teenuse eest peaks maksma, kui see ei lahenda probleemi?
Spoiler
Macintosh kirjutas: ↑24 Mai 2019, 15:14Sinu juhtumi korral küsiks, et miks esimesel korral Egoni juures "diagnosti taha ei pandud"? Minimaalsel juhul on tühitöö jagatud vastutusega. Muidugi on tulemuseta töö probleem keerukam aga ma pöördun spetsialisti poole just-nimelt selle pärast, et tema on ekspert. Vastasel juhul ma võiks ju Reimpsi poole ka pöörduda ja ntx 50€ euro eest teada saada, et "kurat seda teab, mis tal viga on".
Minu mehhaanik on väga sùmpaatne ja abivalmis inimene aga jah paraku olid ka keisid 1,2 kus saadeti koju ja öeldi et viga on parandatud. Tegelikult käis ùsna pimesi midagi umbes tegemine et äkki saab korda.
Fakt on see et viga oli väga konkreetne aga ùritati parandada korras asju. Ma ei soovitaks mehhaanikutel ùldse selliseid töid vastu vòtta voi siis mitte vähemalt raha vòtma kui ei tea milles asi.
Lòpuks tahaks maksta ikkagi selle järgi mis probleemi lahendas. Minu puhul : diagnost, andur läbi 40 Eur. Kuigi 5 minuti töö eest on sedagi palju aga noh jah...
Panime juba esimesel korral diagnosti taha aga siis oli jutt et ei saa ajule ligi.. aga noh tegelt polnud viga siis aktiivne.
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.