Nippe algajale ehk?
-
- Tänatud: 2 korda
Re: Nippe algajale ehk?
Ilma lubadeta kahjuks vist Motosurvival http://emmk.ee/content/blogcategory/27/79/ koolitusest osa võtta ei saa aga seal õpetatust s.h. pidurdamisest räägitust oli minule küll väga palju abi ja minu pidurdusteekond vähenes seal õpetatu abil kindlasti päris oluliselt. Põhiliseks märksõnadeks jäid mulle sealt meelde: õige asend tsiklil s.t. paak korralikult põlvede vahel, jalad jalaraudadel ja käed korralikult lenksul ning pilk horisondil. Kui esialgu tundus mulle seal kuuldud jutt, et sisuliselt on võimalik ennast nii seismiseni pidurdada, et tsikkel seisab ilma enam edasi liikumata hetke täiesti ise püsti suhteliselt ulmena siis ise sellist peatumist harjutades ja tunnetust kätte saades oli see täiesti saavutatav s.t. võisid ennast päris suurelt kiiruselt jõuliselt seisma pidurdada ja isegi päris seisma jäädes polnud vajadust kohe jalga maha panna vaid seda kannatas rahulikult isegi hetk hiljem teha. Soovitav oleks küll selliseid harjutusi turvalises keskkonnas teha mõne suurema sõidukogemusega õpetaja kõrval.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.