Kas teenuse eest peaks maksma, kui see ei lahenda probleemi?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7200
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1859 korda
Tänatud: 517 korda

Re: Kas teenuse eest peaks maksma, kui see ei lahenda probleemi?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Eks tänapäevaste asjade diagnostika olegi keeruline ja aeganõudev,eriti kui viga kord avaldub ja kord ei avaldu. 12V-24V voolu juures kui tarbimine väike, võib isegi isolatsiooni sees täiesti pooleks olev kaabel, olla töökojas ühenduses ja sa ei leia seda viga,kui suurema koormusega kõiki juhtmeid läbi ei helista. Kahjuks pole see alati võimalik. Sõites töökojast ära,hakkab juhe jälle oma elu elama.
See on mu enda kogemusest näide ja ja käisin selle autoga esinduses ilmselt 7-8 korda,kuni lõpuks auto ühel korral sealt hoovist välja sõites jälle välja suri. Katki oli süüteahelat juhtiv juhe, suures kimbus ja kohas,kus üldiselt mingeid liikumisi kõri sees ei tohiks olla. Maksin igakord selle vea otsimise eest ja olin lausa tänulik kui elektrik selle siis seal hooviväravas suutis tuvastada. Viga oli selline,et auto suri lambist välja ja kui süüdet natukeseks(30-60sek) välja ei lülitanud,uuesti ei käivitunud. Seal väravast välja sõites jätsin süüte sisse ja elektrik suutis diagnostika arvutiga tuvastada katkestuse ahela ning siis aeti auto sisse ja viga sai 20min-ga korda.
Aga pigem häirib mind meie töökodades esinev süüdimatu lambist tundide juurde kirjutamine, tööde eest mida raalselt ei tihti osata teha. Üldjuhul lihtne mehhaanika,nagu eelpool mainitud rattalaagri vahetus. Selles mõttes on margiesindused ja kvaliteetset tööd tegevad töökojad ikka alati arvestanud tehase poolt ettenähtud norm tundidega mingite tööde teostamiseks ning saavad ka üldjuhul sellega hakkama. Esinduselt saab seda muidugi ka nõuda,kui midagi teisti,aga üldjuhul pole juba ammu neid probleeme olnud.
Raki viga kvalifitseerub sarnaseks selle minu juhtme veaga ja on raskesti leitav ning ilmselt keegi ei teinud sihilikult midagi valesti vaid pigem üritasid teha parimat,mis kohe ei õnnestunud. Ma arvan,et raha küsiti õiglaselt.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”