Kas teenuse eest peaks maksma, kui see ei lahenda probleemi?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 600 korda
Re: Kas teenuse eest peaks maksma, kui see ei lahenda probleemi?
Agu Sihvka annab aru
Selleks, et kõik ausalt ära rääkida, kuidas asi alguse sai tuleb minna ajas väga palju tagasi siis kui mina alles olin teismeline sugumürsk
Minu kätte sattus neljarattaline sõber lõunmaalt, kus rikkad inimesed söövad makarone. Onubella kassett sobiva looga üürgamas tormas 74 aastast pärit sinine roosteuss mööda tänavaid.
Tagapidureid ei olnud üldse olemaski (kes neid üldse kasutab), esipidurid vajasid uksevahelt jala maha panemist, et lõplikult seisma jääda aga enamus maksevahendeid kulus sel ajal emasloomale värvlivahele pugemiseks (minu autot nähes nad just sülle ei hüpanud )
Pika kogumise peale siis sai tehtud röögatu väljaminek ja ostetud uued sadulad ette.
Hakkasin neid siis oma töökohas (autoteenindus, kus töötasin) installeerima
Saatuse tahtel oli lõunaks söödud retroburgeris mingi seedimatu bakter, mis mu näost valgeks muutis ja viimaste poltide keeramise ülimalt raskeks tegi.
Palusin kolleegil töö lõpuni teha lubades jrg päev lõuna kinni maksta ja veel maid ja taevaid juurde
Siirdusin kergendusministeeriumisse torustiku puhastus hooldust tegema
Selleks ajaks kui higi kuivama ja värv näkku tagasi tulema hakkas teatas kolleeg, et sai valmis.
Tänasin abi eest suurelt ja lubasin homme lõuna ja, et kui iganes abi vajad ja veel midagi
Oi kui äge oli pidurdada, Kummid vilisesid nii kohalt minnes, kurvis kui ka seisma jäädes.
Järgi jäänud raha eest sai roosteussile 10l bensiini ja ühele armsale tussuloomale kinopilet soetatud.
Öine vallatus sai hommikul kummivilinal vanalinna tööle viidud (toompea mäest üles ja siis kimaga alla oma töö juurde)
Kuna ilm oli porine oli vaja feromoone õhkavale linalakale järgi minemiseks punnsilm puhtaks pesta, hommikul vaba aeg ja kähku tuli torusse kõigile oma uusi pidureid demoma, uhke kaarega ümber maja ja kummivilina saatel pesulasse.
Hirmus pauk ja vaikus
Viimane, mis mällu sööbis oli öökullisilmadega gasell (pärast tuli välja, et see oli oma elunatukest päästev pesupoiss)
Pidureid ei olnud ja minu 0.9 liitrise mootoriga rallikas lõpetas pesula seinas
Pidurivoolik oli lahti ja kogu pumbatav mahl sorises lihtsalt põrandale.
Vooliku peale käis mutrit hoidev klamber, mis pidi takistama vooliku lahti tulemist (see oli töölaual, kus eelmine õhtu...)
See oli siis esimene kord kui keegi teine remontis minu autot (autoteeniduses)
Aga kogu lugu ei takistanud kolleegil lõunal kassa juurest maksmata lahkumast.
Ja nii on see jätkunud kuni tänaseni.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.