Tankimiseks kiiver peast?
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Tankimiseks kiiver peast?
Miks sõltlasi? Minu meelest geniaalne lahendus. Mobiiltelefon on enam-vähem ainuke asi, mille inimesed kodust minnes alati kaasa võtavad ja maha unustades järele lähevad. Ta on samaugune töövahend nagu mootorsaag või aiatrkator. Mul oli Neste äpp ammu olemas aga seda funktsiooni polnud märganud, tänud lähevad [mention]Frosch[/mention]ile.
Viimatine kobin, kus kästi kiiver ära võtta oli pärast tankimist. See oli lühike arutelu. Öeldi, et kui mina kiivrit ära ei võta siis nad mind edasi ei teeninda. Ma olin sellega nõus. Päris kiiresti arvasid nad siiski, et antud juhul tasub teha erand.
See, kui viisakaks või ebaviisakaks keegi kiivriga ruumi sisenemist peab on konteksti ja arusaamise küsimus. Kui kaupmees pole vaevunud minule, kui mootrratturile mõtlema ja puudub mõistlik koht kiivri panekuks siis ma käin kiiver peas. Kui on siis ma panen oma kiivri selleks mõeldud hoiukohta. Vahel tuleb ette, et mõnes kohas nõutakse kiivri eemaldamist, ma siis küsin, et kuhu ma saan selle panna. Mõni laseb leti peale panna mõni arvab seejärel, et peas on hea küll.
Ja ausalt, kui ma lasen paagi bensiini täis ja minu ainsaks sooviks on seejärel neile raha anda ning lahkuda siis miks ma pean kiivri ära võtma? Lisaks prillipapadel kogu jama prilldiega. Autojuhid ei pea ju oma kübaraid, sonisid ja päikeseprille ning respiraatoreid eemaldama, ehitusmehelt ei küsi ka keegi kiivri peast võtmist ega allergikult näomaski eemaldamist. Looriga naised saavad ka kassas arveldatud ning isegi islamiusku tegelastel ei kästa rätte-näokatteid eemalada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.