Keemiline metall. Kus, milleks ja kuidas kasutada?
-
extremist
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Re: Keemiline metall. Kus, milleks ja kuidas kasutada?
Otsisin ka sarnast (kuumakindlat 200C+) toodet ja kui olin lootust kaotamas siis märkasin krautas: https://www.k-rauta.ee/p/epoksiidkitt-m ... searchnode
Igatahes etteruttavalt oma tegemistest...
Mõned jublakad olen ära teinud, reaalne täielik kuivamisaeg on ikka umbes 24h ja pind on vaja väga korralikult ette valmistada. Raske peale kanda sest on mõeldud näppudega mudimiseks/segamiseks aga kleepub koledalt ja tihti ei suuda otsustada kummale pinnale kinni jääb - kindale või metallile. Selleks on hea mõelda mõni vorm või võimalusel kasutada toidukilet ja voolida seal kile all vms. Paar minti sai voolida ja siis tasub kuivama jätta, et painutades seest murenema ei hakkaks.
Pmts jääb nagu tugev plastik, puurides vähemalt tundus. Esmapilgul täpselt nagu vaja.. loodaks et kuumusele ja ajale ka vastu peab.
On mõtet kasutada nt õlilekke peatamiseks, kus erilist struktuurset vastupidavust ei vaja. Ma olen väga skeptiline selle viimase osas.
Parem proovida alguses seda 5€ lahendust, kui minna alumiiniumi keevitama. Muidugi kui selle liim peaks järele andma ja tükk mootorisse kukub siis ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.