Kas teenuse eest peaks maksma, kui see ei lahenda probleemi?
-
Piipz
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 381 korda
- Kontakt:
Re: Kas teenuse eest peaks maksma, kui see ei lahenda probleemi?
Minu üks aastatetagune pikem lugu lühidalt.
Ostsin tsikli, mis paukus nii, et lõi lausa leeki tagant sumpsist välja. Veidike aega oli fun, kuid kui hakkasin süvenema, siis tahtsin sellest lahti saada.
- Viisin teenindusse, reguleeriti klapid, maksin raha. Paukus edasi.
- Viisin uuesti teenindusse, puhastati karpad, maksin raha. Ikka paukus.
- Viisin siis veel korra tagasi, ei tehtud midagi, kuid seda näpiti päris kaua, ei maksnud ka enam midagi.
- Polnud senimaani ise ühtegi ratast hooldanud ega remontinud, sebisin omale service manuali ja paari voolikujupi ning mingi rohelise õli abiga sünkisin karpad ära - paukumine kadus. Kui läksin raha tagasi küsima, et kuidas nii elementaarne asi tegemata jättis, siis sain vastuse, et mul on ratas räigelt modifitseeritud ja nad ei leidnud sünkrootsasid üles. Võrdlesin enda lahendust tehase omaga ja mul olid lihtsalt sünkimise otsad istme alla toodud, teine ots oli ikka seal, kus olema pidi. Ühesõnaga, raha tagasi ei saanud, kuid ma ise ka sinna enam tagasi ei läinud. Nüüdseks on seal uued omanikud ja remondimehed, seega ma ei hakka kirjutama, et mis kohaga tegu, vast nii palju ainult, et margiesindus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.