Kas teenuse eest peaks maksma, kui see ei lahenda probleemi?

Lembit
Tsikkel: Honda XR
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 83 korda

Re: Kas teenuse eest peaks maksma, kui see ei lahenda probleemi?

Lugemata postitus Postitas Lembit »

Madlobster kirjutas: 27 Mai 2019, 08:39

Pole õllekannu vaja
Kui leiad mõistliku aja jooksul vea üles saad ka mõistliku tasu. (St ei eelda, et maksan 5EEKust juhtme parandus tasua aga nädalaseks õppimiseks ka ei jäta/maksa)

Noh, õllekannu jah tegelikult otseselt vaja ei ole, aga...
Ma ei ole selles mõttes proffessionaal, et ma ei tööta "autotöökoda XYZ"s. Mulle lihtsalt meeldib keerukaid tehnilisi probleeme lahendada ja see on mul hobiks olnud umbes viiendast eluaastast. Praeguses "track recordis" on 2 sellist juhtumit, mis on jäänud korrektselt diagnoosimata:

• 1989 aastal üks Jawa 638, mis kord töötas ja siis jälle ei töötanud. Kuna oli suvi, ja tahtsin sõita, mitte remontida, siis sai see vahetatud töötava IŽ vastu. Hiljem selgus, et eelmine seda Jawa't remontinud spetsialist oli paigaldanud vasaku kolvi paremasse silindrisse ja parema vasakusse.
  • Üks pikalt seisnud Audi A6 TDI, millele ma ei ole veel loobumisvõitu andnud, kuigi veaotsingule on kulunud juba ca 3 sellise auto väärtuses minu aega ja raha.
    Kuna ma veaotsingu ja remondiga leiba lauale ei teeni, siis teen seda ainult endale ja oma sõpradele ja ei ole otseselt veel sellise probleemiga kokku puutunud, et oleks õhtul igavusest oma perse verele süganud.
    Sind tean ainult Bikeri foorumist ja ei oska praeguse info põhjal öelda, kas probleem või probleemi omav isik on minu jaoks huvitav. Kui sul on huvi ühte nendest mulle huvitavaks teha, aga õlut sa ei joo, no siis paku omapoolne variant välja :D :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”