Tankimiseks kiiver peast?
Re: Tankimiseks kiiver peast?
No esiteks, minu töö pole uurida ja Sherlockit mängida, et kust mingi põmmpea oma ideed võtnud on. Fakt on, et kiivriga poodi ei saa. Igasugused kliendikäitumise uuringud ja värgid maksavad roppu raha, miks nad minu käest peavad seda infot tasuta saama? Ja enamasti neid hakatakse tellima alles siis, kui müük miskipärast koomale tõmbuma hakkab, noh ja kuna neid teostakse mingite x andmete ja küsitluste ja muu pahna põhjal kuskil excelis, siis lõpuks on ikka süüdi majanduskliima ja maksud ja rahvusvaheline imperialism, mitte see üks kloun poe ukse kõrval, kes kõiki kiusab.
Statoili juhtkonnale tuli kunagi see ka üllatusena, et päriselt ka bensu eest maksjad peavad kabanosside taga ootama vä? Ei olegi eraldi järjekorda vä? Neetud printsessid.
Teiseks, kuna selline asi tundus liiga napakas et tõsi olla, siis ma kunagi ikka natuke otsustasin Sherlockit mängida ja leidsin nende FB lehelt kellegi kurtmise, millele oli siis nendepoolne asjapulk sellises tüüpilises PR inimese justkui-viisakas-aga-tegelt-ülbe-sest-mis-sa-sitavares-mulle-ikka-teha-saad-stiilis vastas, et on jah selline reegel ja nuta mujal.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.