Soodsaim lahendus akutrimmerile?
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2014 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Soodsaim lahendus akutrimmerile?
Mul oli ka Makita trell ja veel mõned asjad,aga millagi sai üle mindud Metabo 18V tööriistadele ja need meeldivad mulle rohkem. Trelli juures ei kujuta hästi ette ,et kasutan 5ah akut(ehk ühildamine ei päde),aga need trimmerid ja muu selline alla 4ah veist ei käi üldse. Käsitööriistal on minu jaoks mugavus,kergus ja ergonoomika olulised ning kasutan kergeid ja õhukesi 2ah akusid,mis kestavad vähemalt Metabo 18V puhul piisavalt. Löökkruvikas on Metabol selles mõttes parem,et terve päeva puutööd tehes(kruve keerates) ei võtta rannet haigeks erinevalt Makita omast. Makita asjad on veel isegi olemas tööjuures,aga eriti ei kasuta.Samas Metabol vist seda aia tehnikat polegi olemas. Ehk,siis kui sul pole neid suuri akusid ja muud mudru,siis pole see Makita asi liiga odav,et ka muid sama hinnaklassi asju vaadata.Need akude hinnad võtsin seal makservi lehelt ja olid mingid kampaania hinnad.Ehk,kui mina peaks ostma selle,siis mul vaja paar akut ja laadija lisaks osta. See mis mul tuttav ostis on selgituse järgi vist see ja ta on rahul.
https://www.stokker.ee/akuga-trimmer-ec ... -604745792
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.