Hälvik- Mootorratturid


will111
Postitusi: 5257
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas will111 »

Kui eest ära sõitmise süüdistust ei esitatud siis järelikult ju eest ära ei sõitnud. Kui esmasel mõõtmisel, kus saadi 148 oleks peatumismärguanne antud siis pole mingit vahet, kas pidurdas 110 peale maha ja kas/mis edasi tegi. Sel juhul mitte koheselt peatudes olesks tegu eest ära sõitmisega ja küll siis ka selle eest süüdistus oleks.
Kui taheti maha võtta siis miks märguannet ei antud? Miks kirjutada kokku mingisugune imelik uudis, kus on kirjas selline ajuvaba lause? "Märgates politseinike, pidurdas mootorrattur kiiruse maha, kuid möödus neist peatumata" Justkui politseinikke nähes pidurdamine ja neist peatumata möödumine oleks mingi kuritegu.

Fakt on see, et algselt ületas tüüp mõnevõrra kiirust, kuid reaalselt selle tee peal ja nendes oludes ta sellega ilmselt kellegile (peale iseenda äärmisel juhul) mingit märkimisväärset ohtu ei kujutanud. Fakt on see, et peale politseiniku nägemist korrigeeris kiiruse normi. Ja fakt on see, et edasine ulmekiirusel 2 erineva rattaga kimamine EI OLEKS TOIMUNUD kui patrull ei oleks otsustanud sappa haakida. Lisaks veel, nagu ma aru saan siis oleks kuskil natuke edasi sama tee peal paiknenud patrullil olnud võimalus tahtmise ja vajaduse korral tüüp maha võtta peatumismärguandega.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”