Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 164 korda
Tänatud: 355 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Alterjor kirjutas: 05 Juun 2019, 13:29

Nüüd siis loll küsimus ka kubu kohta, kas see väljatõmmatav osa reaalselt annab midagi juurde või on pigem mõttetus?

Annab seda, et suurem ala on pliidiplaadi kohal kaetud. Väljatõmmatava kubu puhul varjab siis ka kappi, mis pliidi kohal on ja kaitseb natuke aurude eest. Ükski kubu ei tõmba 100% seda auru- ja aroomipilve sealt pliidi kohalt ära. Kasutegur sõltub lisaks kubu tõmbevõimsusele ka pliidiplaadi ja kubu omavahelisest distantsist ehk mida madalamal kubu on, seda efektiivsem. Seega suurem pind on efektiivsem. Seda tüüpi kubul on küll filtri- ehk tööpind ainult selle väljatõmmatava osa taga. Kuid kuna väljatõmmatav osa on ka kalde all, siis aitab suunata õhuliikumist õiges suunas. Miinuspoolelt, väljatõmmatav osa võib natuke vaateväljaa hakata segama. Mida madalamal kubu on ja mida pikem kasutaja, seda rohkem.
Sinu lahenduse osas ühendada see olemasoleva vendiga, seal on nii plusse kui miinuseid. Plussiks lihte ühendamine ja puudub vajadus hakata leiutama kubutorule uut väljapääsu. Aga kui ma nüüd sellest skeemist õigesti aru saan, siis võimsuse tõstmine ei mõjuta ainult kubu, vaid kogu elamise venti. Õige? Sel juhul efektiivsus kannatab, sest power jaguneb kogu elamise peale. Või olen ma :wack: ?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”