Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

Funduro
Tänatud: 4 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Funduro »

Tänane debiilikuga kohtumine lenksu taga!

Paldiski mnt. vana BRC kant. Sõidan 50 alas 65-ga. Taga hingab sumpsiaugust Volvo S60, 900BGZ. Vahe ca. 1,5m.
Vaatan üle õla ja vehin käega ,et tõmba nahh.. ja jäta ruumi. Amööb sööstab parema rea kaudu mööda ja kaob paar autot ettepoole.
Nüüd jõudis järgmise tsikli taha ja sõidab samamoodi perses. Õismäe Olerexi foori juures jõuan amööbi autoga kõrvuti. Vehin käega,et mis sa ainurakne mõtled. Aken lastakse alla ja tuleb tsjoo nada? Ütlen,et ära sõida tsiklil nii perses. Sibul vastab,et ta nii sõidabki ja tõmmaku ma kõrvale kui kardan. Armetu amööbi nägu on rusika ulatuses,ent suudan end kontrollida ja foor päästab sibula. Otsustan järgi sõita ja vaadata kus ja kas asja lähemalt arutada saab. Mõne aja pärast ainurakne peatub ja tuleb autost välja asja arutama. Eesti keelt ta ei oska ja polevat vajagi,sest ta on Venemaa kodanik. Tsiklil jaburalt väikese pikivahega taga sõitmist peab normaalseks ja tal olevat kiire ning ta sõidabki nii ja pidurid on korras. Arvamus,et tsiklimees saab haiget kui tema eksib on irrelevantne. Küsimusele kas ta sellise suhtumise pärast tsiklimeestelt kerepeale ei karda saada teatab amööb,et ta on ennegi tappa saanud ja praegugi on käeluu katki.
Minu väite peale,et tavaliselt nii kõvadelgi meestel nagu tema muutub jutt 180" kui esimene pauk sisse tuleb muudab imbetsilli olekut vähe. Amööbsel olendil oli kaasas ka sõber kes tundis tema pärast piinlikust ja teatas,et tal on vastik tema kõrval autos istuda ja et elu maksab talle ise kätte,ärgu ma lolli lööma hakaku:))))

Oi pljääd... andke kannatust!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”