Lithium-ion aku

Kasutaja avatar

ping
Postitusi: 1229
Liitunud: 22 Mär 2005, 23:45
Asukoht: Tallinn

Re: Lithium-ion aku

Lugemata postitus Postitas ping »

Spoiler
will111 kirjutas: 22 Juun 2019, 17:53

Ma ei väida, et minu jutt on puhas kuld või et kellegi teise oma on puhas s*tt. Ja noh, see viimane link mida jagasin nende mõõtmiste kohta pole nagunii kuskilt otsast üldse minu jutt ega väljamõeldis, ja samas pole ka kellegi suvalise netitarga "naised saunas rääkisid" tüüpi möla. See on akadeemiline töö. Täitsa usun, et kasutaja ping teab akudest nii mõndagi, mis ei tähenda aga et tema on ainuke inimene maamuna peal, kes akudest midagi teab. Kuivõrd ta suutis siia jagada ühel hetkel niivõrd küsitavaid numbreid, et see pani mind lihtsalt puhtast uudishimust kontrollima nende paikapidavust, või õigemini selle väite vettpidavust. Pean silmas siis konkreetset väidet justkui täpselt sama marki aku kaalub ühel tootjal pea poole vähem kui teisel. Selgus, et kaugeltki nii siiski ei ole!

Mul pole plaani minna faktidega firmade vastu sõtta, vaid juhtida ostjate tähelepanu, ja selleks sobivad netist leitud numbrid hästi. Neid numbreid saab igaüks ise väga erinevaid leida.
Kuna postiteenuse hind netipoest tellides peaks kaalupõhine olema, siis miks netipoed peaks sihilikult kaalu valetama kui tootjad kaalu ei avalda? Sooja kliimavööndi "odavate" netipoodide akud on avaldatud numbrite järgi odavamad ja kergemad. See tekitab kihu sealt kaupa osta.
(Mul sugulane ostis hiljuti 4 ühesudust "reklaami järgi uut" autorehvi netipoest. Kergem rehv oli 10,3kg ja raskem 13,5kg. Kvaliteedi kohta võib igaüks ise järeldada.)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”