Teine ratas
-
- Tsikkel: Kawasaki Versys 650 2019
- Tänatud: 103 korda
Re: Teine ratas
Spoiler
ElectroMoto kirjutas: ↑28 Juun 2019, 11:42Selle raha eest oleks jkristjan pakutud ratas igat pidi mega-ideaalne. Olen sõitnud nii standard ehk icon variandiga kui kõrbekelgu ehk siis desert sled variandiga ja mõlemad on uskumatult lihtsad ja kerged rattad millega sõita ükskõik kus. Kui just mudas mütata ja liivas hullata ei taha, siis selle rattaga ei jää absoluutselt mitte kuskil hätta.
Ise valisin teise ratta, kuna icon on minu pikale karkassile törts väike ja kõrbekelk on rahakotile veits kallis..
Lühemale inimesele ei ole Desert Sled parem, sest ta on kõrgem. Jõuab jutt jälle sinna, et sa võid ju seal metsateel sõita 10 või 20 või 30%, aga lõpuks see on vabatahtlik tegevus ja sa teed seda täpselt nii palju, kui viitsid. Olulisem on see, et kuidagi on vaja sinna metsateele kohale jõuda, läbida kõik teed ja tänavad ja vastikud vasakpöörde kohad. Kui veel Scrambleri versioonidest rääkida siis minu oma on nüüdseks suht hübriid Iconi ja Full Throttle vahel, sai paigaldatud FT lenks ja aftermarket sumps, lisaks veel comfort seat ja muud mudru mis kuulutuses ka kirjas on.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.