Teine ratas
-
- Tsikkel: Kawasaki Versys 650 2019
- Tänatud: 103 korda
Re: Teine ratas
Loll olukord on nüüd selles, et kui mina kui müüja kiidan, siis mõeldakse, et tahab oma paska maha müüa lihtsalt Aga tegelikult muidugi, nagu ElectroMoto kui mitte-omanik ütles, tegemist on igati ägeda rattaga. Tavaliselt inimestel on probleem, et tahetakse ratast 3000 eest või siis uued on pakkumisel 10000 eest, siis pole midagi rääkida. Aga kui inimene ütleb, et 7k on raha ja selline asi on olemas, siis ma ei oska küll öelda, mis võiks tema kirjelduse peale parem olla. Ise ma proovin müüa selle mõttega, et mingi Tracer 700 laadne asi omale osta ja sellega kütta päris pikki otsi nagu Horvaatia ja Hispaania. Riiga sõita on Scrambleriga täitsa OK, üle selle peaks lihtsalt sinna mingi suure tuuleklaasi (väike on olemas) ja kõvad kohvrid leiutama, mis lihtsalt vähendab selle konkreetse ratta mõtet. Kogu selle asja mõte on ikka olla selline väike kerge mõnus asi millega Eesti või naaberriikide piires ringi aerutada. Päeva lõpuks olen mina igati rahul et 3 aastat tagasi sai Scrambler ostetud, ma ei pruugi seda üldse müüa kui sobival ajal pakkumist ei tule, kõlbab vabalt jätta endale päriseks, peale garantii lõppu ise hooldada ja lasta kasvõi täiesti hõredaks välja.
Mis ma veel oskan lisada.. vastupidiselt vanade high-end Ducatide mainele Scrambler ei lagune, idane ega mädane, hooldus ei ole kallis, keeruline ja sagedasti tegemist vajav (12000km või 1 aasta). Minu rattal pole olnud ühtegi probleemi ega vahetamist vajavat tükki, ei suuda ka tuvastada mingeid selliseid asju nagu keti, hammasrataste või piduriketaste kulumine.
Keskhark võiks ketiga rattal olla aga see on Ducatide puhul välistatud, sest mootori all pole sellist raami, kuhu seda kinnitada. Selle vastu samas aitab natuke asjaolu, et tagatelg on seest tühi ehk siis väga lihtne on tungrauana kasutada õiges suuruses trossipingutit ja polti.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.