Kus on lähimad päris margiesindused?
-
jkristjan
Teema algataja - Postitusi: 457
- Tsikkel: Kawasaki Versys 650 2019
- Tänatud: 103 korda
Re: Kus on lähimad päris margiesindused?
Ikka müügikohas käin garantii asjus ehk siis vähemalt kui vaja kasutada pretentsiooni esitamise õigust, kus siis mujal? Sa räägid mingist muust asjast. Sellepärast ma ostaks ikka lähiregioonist, mul pole vahet kas ma käin Riias, Tallinnas, Helsingis või Kuressaares, päris Berliini ei tahaks minna. Aga mis puudutab hooldust ilma garantiiprobleemideta, siis niipalju kui ma olen mistahes sikkli või auto manuaali lugenud, nõutakse alati hooldust volitatud esindaja juures, mitte samas kohas, kust ostsid. Kuna pretentsiooni esitamiseks peab omakorda olema täidetud tootja juhendit ja see juhend saab täidetud ka Eestis hooldades, siis ma ei näe kus see ring siin katki läheb.
Anyway, peamine mõte on selles, et saaks demo rattaid proovida, raha on kõik valmis vastu võtma, ka need kohalikud Tallinna spetsialistid, kellel demorattaid pole. Kui just tarneaeg pole ulmeliselt pikk või hinnavahe üle 10%, siis ratta võin lõpuks OÜ Sohk & Pojad kaudu võtta.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.