Kawasaki ZR-7 Ei käivitu kuumalt

Teema algataja
Kiks
Toetajaliige
Tsikkel: zr-7, nc700sd
Tänatud: 4 korda

Re: Kawasaki ZR-7 Ei käivitu kuumalt

Lugemata postitus Postitas Kiks »

Tere,
Minu poolsed selgitused.
Külmalt on toodud erinevate andurite tegevused, kui mootor külm - nagu seda yeekim küsis. Külmalt käivitub ilusti ja käivitades küünaldel sinine tulukene vilkumas.
Mis ma tegin - kogu see süütesüsteemi kaabelduse uurimine ja takistuste ning nn halbade ühenduste otsimine, mis võib põhjustada kuumalt mitte käivitumist, kuigi starter veab. (PS. klapivahede teemaga olen tutvunud ja ei tahaks uskuda, et paari saja km klapivahed valeks lähevad).
Probleemiks ja avastuseks on, et süütelukul ja neutraal switchil on takistused, mille olemasolu lubatavusest juhendis juttu ei leia. Samuti on CDI-sse minevate kaablite pinge väiksem, kui manualis kirjeldatud, seega kuskil on mingi pinge langus.

Eks mul olegi palju lolle ja segaseid küsimus, sest kevadel ei jaganud motika süütesüsteemi kontrollist veel üldse matsu.
Samas ei ole ka välistatud, et selle kaablite ja andurite kontrolli ja puhastamisega sain probleemile (kuumalt mitte käivitumine) lahenduse, kuid ei ole olnud mahti tiirutama minna ja orienteerumisele tõrkuva isendiga rallitama ei lähe. Seega oli terviserikkega ratas juppideks laiali ja tekkisid mõned tähelepanekud, millel soovisin vastust või arutelu.
Eks ma vaikselt nokin :P

Täiendus: miks ma seda elektrit nokin. Sest katsetuste ajal kuuma mootoriga küünaldel sädet ei täheldanud ja alla mäge käima jooksmine ka ei õnnestunud. Võimalik et on mingi muu kala, kuid hetkel vaatan särtsu poolt.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”