Alkoteema alkolembidele

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1995 korda
Tänatud: 588 korda

Re: Alkoteema alkolembidele

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

No tarbimise puhul tuleb ka seda arvestada,et millist tulemust on plaan saavutada. :D

Kui on vaja ennast(vahel ju on vaja) täis juua,siis on hea viin minu jaoks ainuke hea lahendus,mille tulemus järgmisel päeva ka elada laseb. Aga kui niisama seltskonnas tipsutada, siis on vein ja konjak-brändi mulle igati sobilikud. Need ajad on tõesti möödas kus konjakist ennast täis sai joodud ja pärast kaks päeva ravitud. See jook pole selleks.

Calvados on ka täitsa OK,aga meil neid OK asju eriti ei müüda. Vahel sõbrad prantsusest toovad,siis saab ikka võetud. Primad on mingid käistöö tooted kuskilt külast ostetud. Mõned Hispaania omad(sealt ostetud) ,mis pole küll calvadosed ,aga ikka ka õunast tehtud samakad, on ka täitsa OK olnud.
Aga calvados on ka ikkagi brändi ehk sama mis konjak, aga lihtsalt tooraineks on õun. :) Kui keegi ütleb,et ta joob calvadost,aga brändit-konjakit mitte,siis see on natuke nagu....

Mul väimees ajas mõned aastad tagasi õunaveini(sest seda oli liiga palju) paar-kolm korda läbi ja sai ka väga Ok joogi,parema kui enamus meil müüdavatest calvadostest.

Venemaal olen ka väga joodavat kohalikku samakat joonud.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”