Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

ranel
Postitusi: 3140
Liitunud: 21 Nov 2010, 22:55
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Asukoht: Tartu
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 330 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas ranel »

Ain kirjutas: 12 Juul 2019, 13:17
Spoiler

Probleem pole autodes või toojates vaid ostjates. Tüüpiline eestlane ostab ainult läbisõitu. See tekitab omakorda olukorra kus hakatakse kerima.. See mida ostad on ju sinu enda otsustada paljuski. Aga kasutatud autot ostes pead alati arvestama lotoga.. Kui on vahendeid ja julgust siis mängid seda lotot. Kui tahad natukenegi adekvaatsemat pilti siis käid väljavalitud autoga esindusest läbi. Täna on tehnika juba päris hea millega vaadatakse üle ka värvikihi paksused. Aga alati jääb võimalus.. Selle vältimiseks on üks võimalus eraisikuna ostes võtta sõiduk liisingusse. Siis jääb Sul vähemalt 14 päeva mille vältel saad adekvaatse pildi kuna müüja ei saa enne 14 päeva raha kätte. Ja siis saad hakata teda survestama. Samuti on võimalus uuema auto puhul, millel garantiid pole võtta esimeseks aastaks kangem kasko kus ka rikkekaitse sees. Kui miskit juhtub siis ei löö jalgu alt..

Ei ole selle läbisõidu ostmises midagi lolli. Eriti kui tänapäevased autod vahetatakse näiteks juba 200-300k peal kette. Lihtsalt vahel on keeruline leida ausa läbisõiduga masinat.

Teine asi on lihtsalt sõitmisega kaasnevad kivitäkked. Mida vähem sõitnud auto, seda loogiliselt ka vähem värvi kividega kahjustatud.

Endal isiklikult 480k, 600k ja 700k sõitnud masinad. Täiesti jaburad asjad hakkavad selliste läbisõitude juures kuluma ala väsimusmurdumised jne.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”