Rumalad või segased küsimused jms


will111
Postitusi: 5257
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas will111 »

eks ta mõtles vist ikka ainult läbisõidu ostmist. ühe faktorina seda arvesse võtta on loomulikult mõistlik, aga eks tõepoolest kiputakse ka üle tähtsustama. samamoodi nagu mõned "tarkpead" tsiklirahva grupis aegajalt soovivad osta a'la "mootorratast alates 200x aastast" :lol: selle asemel, et kirjutada mis mudel (või kasvõi siis mark) sind huvitab - mille puhul võib sellel alates x aastast olla mingi reaalne tähendus - teed kuulutuse, kus justkui välistad kõik pakkumised, mis jäävad alla teatud aastanumbri tootmisajalt. olgugi, et nii mõndagi ratast on toodetud päris palju aastaid muutumatuna ja praktiliselt kõiki toodetakse VÄHEMALT 2 aastat täpselt identsena.
minumeelest on see veel lollim lähenemine kui liigne läbisõidu tähtsustamine, aga noh...paljud inimesed ongi lollid, whatcha gonna do :lol:

mis leedut puudutab mina küll ei usu, et sealt midagi ostes on risk kotti saada nüüd kordades kõrgem kui kuskilt mujalt. mõnevõrra kõrgem võibolla, aga seal ju elavad samamoodi ka ta täitsa tavalised inimesed, kes müüvad oma täiesti tavalisi autosid ja tsikleid. sõber ostis mõni aeg tagasi auto saksamaalt...müügiplatsil loivasid ringi ikka eepilised dodgy türklased ja täiesti ilmselgelt ei olnud selle tehingu teiseks osapooleks ükski päris sakslane ega kirikuõpetaja. aga noh auto tundub olevat korralik ja tänaseni minuteada ühtegi tõsisemat probleemi pole esinenud. eks need türklased vahendavad ja sama teevad ilmselt leedukad. ise pead ka natuke suutma vaadata ja järeldada, et kust sa ostma lähed, mis juttu müüja ajab ja mistüüpi tegelane ta paistab olema ning näiteks, et millega taustal asuva töökoja ruumides parasjagu tegeletakse :D



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”