Kinnisvarahinnad, või maailmalõpp?

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Kinnisvarahinnad, või maailmalõpp?

Lugemata postitus Postitas will111 »

Liiga lühinägelik arusaam. Tartust ma ei tea muidugi midagi (et kui tihe seal nende parkimiskohtadega täpselt on jne) aga tallinnas on sul "vanas paneelikus" enamasti ikka parkimiskoht täitsa olemas. See pole küll võibolla 10 tonni eest ostetud ja sinu nimega asfaldil, aga see ei tähenda, et sõidukit poleks kuskile parkida. Ma olen oma "vanasse paneelikasse" ostetud korteti ees parkinud tippaegadel korraga 3 autot ning 1 tsiklit ja ei kobisenud väga keegi :D
Korterit ostes tuleb teha korralik eeltöö ja saada oma peaga aru, kas see vajab investeeringuid või mitte. Kindlasti mitte kõik ei vaja tingimata investeeringuid.
Turuväärtus on tõusnud, selles pole kahtlustki. Keskmiselt võttes kindlasti on muidugi neid, millel tõuseb ja neid millel langeb. Väga pikas perspektiivis võibolla tõesti vanade majade korteritel jääb pigem paika või hakkab lõpuks langema.
Kommunaalid on üsna väiksed, nii mõneski uusarenduses olid suuremad või sarnased. Mingit kuldset reeglit ei eksisteeri, et uusarenduses on hirmus soodsad kommud alati ning vanemates majades on kindlasti jube kirves. Ma käisin vaatamas mitut uusarenduse korterit, kus kommunaalides olid mingisugused igakuised kuradi "kommuuni haldamise tasud" a'la 50 euri kuus. Nigga pliiz :D Sellele lisaks siis loomulikult muud kohustuslikud read, nagu igalpool mujalgi.

Korter uusarenduses võib ju näha "äge" välja ja whatnot, aga paljud sellised korterid on oma ehituskvaliteedilt alla arvestust. Sellest on leheski lugusid kirjutatud minuteada, kuidas saab naabriga läbi seina vaikselt juttu rääkida ja kõik muud mugavused.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”