Kinnisvarahinnad, või maailmalõpp?

Kasutaja avatar

Boobush
Tsikkel: roller
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 27 korda

Re: Kinnisvarahinnad, või maailmalõpp?

Lugemata postitus Postitas Boobush »

urmas66 kirjutas: 17 Juul 2019, 16:36
Spoiler
Boobush kirjutas: 17 Juul 2019, 15:27

Iga üks peab enda jaoks tegema plusside-miinuste tabeli ja tegema omad järeldused. Investeerimise eesmärgil leian mina, et täna on paremaid, likviidsemaid ja lihtsamaid variante, kuhu oma raha paigutada kui korteri soetamine.

Kui sul seda ostu summat tagataskust võtta pole siis kindlasti nõus. Kui on, siis selle suurusjärgu vaba raha omaja, oskab juba ise ilmselt õigeid otsuseid teha.

Täiesti nõus, sel juhul kasutatakse nn panga võimendust, mis on omaette kohustus ja sealt tulebki teha tasaarveldus üürirahast, et saada viimane tootluse number kätte.
Igaüks tunnetab ise ära, kas riski-tulu suhe on paigas ja vastab ootustele. Nii palju kui kuulnud olen, siis üürikinnisvara puhul loetakse 8% juba väga heaks tuluks, praeguste kõrgete kinnisvarahindade juures kipub see reeglina sinna 5% juurde jääma (puusalt öeldud keskmistatud number - mul ei ole üürikinnisvara, ei tea sellest valdkonnast väga palju).

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”