12V-220V inverteri küsimus

Kasutaja avatar

Teema algataja
Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 600 korda

12V-220V inverteri küsimus

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Pole küll tsikli peale aga
Kas keegi neid rohkem kasutanu oskab valgustada.

Nimelt on võimalik hiinast tellida "tasuta" :D sellise võimsusega inverter/convertereid, millega saaks toita väiksemat sorti külakese kenasti ära :) Siin aga vaatan selline ca 2000w päris kobeda hinnaga. Noh selline 2kw-2,5kw jublakas oleks vaja bussi installeerida. Peak võiks siis tiba kõrgem olla, et kui mingit mootoriga asja käivitada, siis kohe ei minestaks.
Et äkki on keegi hiina odavatega kokku puutunud ja teab kelle oma tasuks tellida, mis kestale koos välgunoolte ja turbo kirjadega märgitud võimsuse ka reaalselt välja annavad. Ilmselgelt on siin kaubanduses saada olevad ka hiinast pärit ning lihtsalt hind 8-aga korrutatud.

Lisaks rumal küsimus, et osadel on peale märgitud "pure sine", et milline seade mul seda "pure saini" reaalselt igatseda võiks? Kohvimasin ja läpaka laadija söövad seda hammaspinget vast suht nurinata.

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”