Kas olete kunagi mõelnud..

Kasutaja avatar

Teema algataja
Krl
Postitusi: 1696
Liitunud: 19 Veebr 2017, 21:31
Tsikkel: Welcome to the darkside
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 176 korda

Re: Kas olete kunagi mõelnud..

Lugemata postitus Postitas Krl »

will111 kirjutas: 20 Juul 2019, 23:52
Spoiler

Oojaa, ma plekiks väga hea meelega pigem midagi sellist kinni maksudest kui mingite lugematute mõttetute 24/7 ülivalgustatud asfalteeritud ja jäätiseputkadega ääristatud "terviseradade" raiumist iga võimaliku nurga taha.
Mõte on sul kiiduväärt, ainult et kahjuks ei lähe see ega ka midagi ligilähedast ilmselt mitte kunagi realiseerimisele. Kui üldse midagi toimub siis vastupidine, võimalikult palju igasuguseid radasid igalpool pannakse järgemööda kinni, hävitatakse või tehakse maatasa.

Mul oma kodukohasti üks juba aastakümneid platseerunud ja tänagi tegelikult täiesti ok korras ning vahelduva eduga kasutuses oleva raja ümber on viimase aasta jooksul tekkinud igasuguseid "rohelisi aktiviste" vallas. Üks neist näiteks rääkis viimasel koosolekul, et kõik valla elanikud peaksid labidad kätte võtma ja minema seda (asfalt)rada üles kaevama :D Kui küsida sellise tolbajoobi käest, et kas talle meeldiks kui sõitjad hakkavad külavahe teedel võidu sõitma siis tuleb sealt mingi täiesti loll ila ainult vastu. Ehk et põhjuseid pole selliste käest mõtet küsida. Need on sama purulollid nagu paduusklikud kuskil jehoova keldris.

Kas sa arvad, et neid tervisreadasid ehitatakse ja ringradu mitte, puhtalt sinu huiiamiseks, või on võetud plaan suuremalt ette ja tahetakse välja suretada tervet Eesti rahvast? Või on äkki seal mingi põhjus, nagu näiteks kasutajate arv, kes neid kasutaksid ja kasutamise tulemusena ehk ka väheke tervislikuma seisundi saavutaksid, või mingi muu sarnane BS. Mind tõesti huvitab su mõttekäik.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”