E-viisaga Kalingingradi


Teema algataja
will111
Postitusi: 5262
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: E-viisaga Kalingingradi

Lugemata postitus Postitas will111 »

Seoses selle kaliningradi viisaga. Hakkasin nüüd neid ankeete täitma ja ohohooo, mis "ägedaid" üllatusi seal ikka viskab :D No algatuseks või lõpetuseks ma muidugi seda taodelda ei saagi sest tuleb välja, et mu pass vist ei kehti piisavalt kaua või midagi taolist. (ma ei tea kaua ta siis kehtima peaks nende arvates, aasta aega...max 30p kehtivusajaga ühekordse viisa taotlemisel). Aga kui ka pass oleks piisavalt pikalt kehtiv olnud siis mis iganes põhjusel ei saanud valida ka vajalikku riiki sisenemise kuupäeva. Mis ajas plaani sassi juba esimese vormi peal. Taotluse aktsepteerimine võtab väidetavalt aega max 4 päeva, kuid riiki sisenemise kuupäevaks ei saa valida kuupäeva, mis saabub 5 päeva pärast.

Aga see pole kaugeltki ainuke nali! Suht algusotsas tuleb kuskil lehel valida ja otsustada, kas oled varem venemaal käinud. Kui ei ole siis läheb sealt lihtsalt edasi. AGA KUI OLED...siis pead sisestama KUUPÄEVA millal sa venemaad viimati külastasid! No mida viduviduvittuuuuu?!?! Mina olen see loll tont, kes on kahjuks varem venemaad külastanud. Umbes 20a tagasi mingi klassireisi raames. Ja loomulikult mul on kirjas kuupäevad, millal see täpselt oli. No tule taevas appi. Selle koha peal siis otsustasin valetada, et pole külastanud midagi :D

Siis on seal vaja täita andmeid majutuse kohta. "individual" ehk kodumajutuse puhul sisestada majutaja täisnimi. Airbnb bookingust sellist asja loomulikult ei saa, seal jagatakse eesnime (ja kes teab kas seegi alati just täpne on..). Nii et sinna tuleb jälle miskit improviseerida.

Edasi tuleb sinna neile vormistada mingi miljonile absurdsele nõudmisele vastav pilt. Kuigi ma mõtlesin, et proovin huvi pärast viimase sammuni ära scrollida siis selle koha peal ma andsin alla.

Laias laastus võib öelda, et ikka täiesti tüüpiline vene p*sk on see "tasuta e-viisa" taotlemine. Ja paistab, et nüüd on ka üsna selge miks seal piiril 4-5 tunnised sabad tekivad. Iga viimase kui jukuga tuleb ju iga viimast kui väljakest ja selle täitmist kindlasti veel eraldi üle arutada, natuke sõimata jne :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”