Kiiruskaamera äpid ja nende tõhusus

Kasutaja avatar

Hendri
Postitusi: 200
Liitunud: 22 Juun 2006, 00:01
Tsikkel: Z1000
Tänanud: 21 korda

Re: Kiiruskaamera äpid ja nende tõhusus

Lugemata postitus Postitas Hendri »

jkristjan kirjutas: 22 Juul 2019, 00:19
esemete omanikud ei vastuta nendega toime pandud väärtegude või kuritegude eest Loomulikult omanik on esimene subjekt keda menetluse käigus soovitakse üle kuulata, kuid sellel pole midagi pistmist vastutusega teo eest.

vastutav kasutaja kas annab menetlejale info vastavalt § 72 või ei anna ja sealt järgnevad edasised toimingud.

Ja mis toimingud siis edasi järgnevad? Mitte, et ma Sinuga vaielda tahaks, aga seleta siis asi lahti.. Muidu ainult ütled, et teised ajavad saunas kuuldud möla, aga ise ju ka asja ära ei räägi :)

urmas66 kirjutas: 22 Juul 2019, 17:32

Jutt sellest,et kui on firma auto ja mängida lolli,et ei tea kes sõitis või sõitja on töölt lahkunud jne ei vabasta vastutavat kasutajat-omanikku mitte millestki. Või sa väidad vastupidist?

See Urmase lause oli ka minu jutu point. Jah kütusevarguse näide oli absurd, aga ikkagi ju ei ole sellist asja, et kui juhti keegi üles ei tunnista siis see asi sinnapaika jääbki.

Maano Saareväli, vandeadvokaat, Advokaadibüroo Sirk ja Saareväli, www.sirk.ee: Kiiruse ületamise ja joobes juhtimise eest, kui asjas on alustatud väärteo- või kriminaalmenetlust, vastutab sõidukit juhtinud isik. Automaatse kiirusemõõteseadmega fikseeritud kiiruse osas saadetakse trahviteade sõiduki registrijärgsele omanikule või vastutavale kasutajale. Viimased vabanevad trahvi tasumise kohustusest, kui esitavad andmed selle isiku kohta, kes sõidukit nimetatud ajal ja kohas juhtis. Sama kehtib ka trahviteate puhul, mis koostatakse parkimisnõuete rikkumise eest kirjalikus hoiatamismenetluses.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”