Motard müüb ratta 12 aastat vana esirehviga???

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1995 korda
Tänatud: 588 korda

Re: Motard müüb ratta 12 aastat vana esirehviga???

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Tort kirjutas: 26 Juul 2019, 13:45
Spoiler
urmas66 kirjutas: 26 Juul 2019, 13:35

Rehvitootjad loevad üldjuhul üle 5a vanuse rehvi liiga vanaks ega soovita selle kasutamist.Peale mustri jääksügavuse ja haakumise on rehvil ka jäikus,mis läheb liiga suureks ja võib teatud oludes ka ohtlikuks osutuda.

No seda on vaieldud enne ka ja mingil määral peab kindlasti paika, aga mõtle nüüd, mis nende tootjate huvi selle soovituse taga on? Et inimene ostaks perioodiliselt uued rehvid. Selge see, et uus on parem, aga mul on talvel linnamaasturil all 6+ aastat vanad premium lamellid ja pidamine siiani väga hea. Kui uued ostan järgmiseks talveks, siis üle 1a vanuseid muidugi ei taha, sest ma maksan nende eest uue hinda.

Tsiklirehvide kohta ei tea midagi. Praegusel uuel kasutatud rattal taga mingi vana avon vist ja ees mitas, kindlalt lähevad vahetusse.

proovi nende premiumitega sõita ja siis pane kohe samad premiumud uuena alla,siis saad vahest aru ka.Uued premiumid võivad tunduda überpremiumid :D
Ma olen seda meelt ,et ei osta ühtegi kasutatud rehvi,sest need on punkt üks üldjuhul keegi juba kõlbmatuks pidanud ja punkt kaks autode puhul on palju avriiliste autode alt pärit rehve. Kunagi ei tea,mis selle rehviga on enne sind tehtud,kui sa just eelmist omanikku ei tea.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Mine “Fleim”