Motard müüb ratta 12 aastat vana esirehviga???


reimps

Re: Motard müüb ratta 12 aastat vana esirehviga???

Lugemata postitus Postitas reimps »

urmas66 kirjutas: 29 Juul 2019, 22:37

Teemaalgataja ei ole ju algaja vaid ilmselt pigem vägagi pika kogemusega sõitja. Vähemalt olen lugenud mitmeid teemasid tema proovitud ratastest.

Ega ta endale ostnudki nagu ma aru sain, pigem tuli sõber kurtma, et liiga hea driftipilli sai.

Aga olen mitme eelkirjutajaga vägagi nõus,et kasutatud tehnika ostul võiks sul endal olla natuke tehnilist taipu või kui seda väga pole,siis võta sõber-tuttav või kes iganes keda tunned kaasa, kui lähed kasutatud tehnikat ostma.

Pesumasinat/tolmuimejat/nutitelefoni ostes on sul tavakasutajast enam taipu? Mul ei ole näiteks ja ma ei tea, miks mul üldse peakski olema. Püstoleid ja revolvreid ostes samas muret pole.

Ja ei saa tõesti eeldada,et ostes 12a vana sõiduki,saad uueväärse asja,olenemata mida see müügimees räägib. Samas keegi keela ka müügimehel aus olla,aga kas nad ise ongi kõigi nende müüdavate rataste peensustega kursis pole ka kindel. Võibolla ta enne just müüs pesumasinaid ja nüüd müüb motikaid,üks müügitöö kõik ju, ütleks töötukaasa karjäärinõustaja :D

Huvitav, et ma olen näiteks kodutehnikat ostes saanud poest igati adekvaatse info, ka kasutatud varianti ostes (oli bussijaama juures üks hea taaskasutuspood siuke, sealt ostetud vana pesumasin elas 10 aastat veel ja puhtalt müüja soovituse peale ostsin). Ma leian, et ma peaks ka tsiklipoest samasuguse ausa pildi saama, kasvõi "ei oska kommenteerida mootori seisukorda" versus "põhimõtteliselt tuttuus ratas" labane valetamine. Relvapoest saab näiteks ideaalse pildi ette, miks just see on hea ja miks see sulle nii hea ei oleks. Aga ma ei eelda, et tegelane tänavalt nii kursis oleks teemaga.
Mis osas need tsiklimüüjad siis erilised on, et võivad pääseda mädaajamisega? Tahavad automüüjatega (platsimüüjad) samas pajas olla?

EDIT: Komisjonimüügi puhul pole ju keeruline omanikuga kokku leppida, et too ise oma ratast näitaks, kui poemüüja ei viitsi müükivõetava ratta kohta midagi ise teadagi. Võiks "as is" suurelt peale kirjutada kasvõi, ei ole minusugustel pepsidel ootusi.

Mine “Fleim”