Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1993 korda
- Tänatud: 588 korda
Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
Tänud Mac väga hea ülevaate eest.
Kinnaste koha pealt julgeks soovitada suviseks ajaks selliseid puutetundliku näpuga.
https://www.aliexpress.com/item/3282775 ... 1b2776d025
Ma olen nüüd kasutanud ja isegi sõiduajal saab päris hästi telefoni näppida. Loomulikult aadressi ei sisesta,aga seda ei tee ka ühegi motonaviga. Selle kindaga saan wazes lemmikutest küll koha välja valida ja navigeerima panna. Kindad on pehmest ja suht paksust nahast ning XXL vastab suurusele 10 umbes. Käes on mugavad ja värvi ka justkui ei anna.
Kuna mul on sõidujope helehall-hõbedane,siis mingi nurga alt peegeldab mind ennast ekraani ja tellisin selle vähendamiseks mati kaitsekile. Pole veel kätte saanud,aga kui kohal eks jagan kogemust.
Mulle meeldib navigeerimiseks maanteel ka Sygic,mille kaart on ka piisavalt selge ja hästi loetav. Tanklad-parklad nagu Tom-Tomil erkraani servas kenasti näha.Peale viimast uuendust nüüd proovisin üle hulga aja ja isegi teeremonte ja ummikuid meil siin Harjumaal-Tallinnas teadis. Samas kaart on ikka suts vigane. Tallinna ringtee on Jüri ja Lagedi vahel ikka veel kahe realine.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.