Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 291 korda
- Tänatud: 233 korda
Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
[mention]Macintosh[/mention]
Tänan hea ülevaate eest!
Ise olen nii kahevahel nende asjadega, et kuna vanal Garminil on hetkel ekraan katki, siis olengi teloga navigeerinud. Olen suuresti su kriitikaga nõus. Aga siiski on spets seadmel omad eelised (näiteks kindaga kasutamine - töökindlus). Hea variant oleks mõlemat seadet kasutada
Aga tegelikult tahtsin küsida, et kas Garmin või mõni su naviäppidest on võimeline näiteks TETi GPXi baasil Turn By Turn häälkäsklusi ka andma? Mulle ükskord tundus, nagu ma oleks suutnud Osmandis sellise lahenduse käima panna - aga hekel enam ei oska ja kahtlen juba, et kas ma nägin seda unes...
PS! See überkallis telo hoidja tundub isegi variant, kui ainukeseks naviseadmeks on telefon - sest Zumo raha eest saaksid selliseid aluseid ja telefone ju stiilis 2 tk osta Ise kasutan ka RAMi X-gripi ja pean ütlema, et ta on oma suhteliselt head hinda väga-väga väärt. Aga arenguruumi on (mul on muuseas alati kummiga äärtest turvatud ja saan laadida ning kunagi pole midagi lahti lagunenud).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.