Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

Teema algataja
Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1101 korda
Tänatud: 1122 korda
Kontakt:

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

oil kirjutas: 30 Juul 2019, 15:01

Keegi on omale netist tiibvärava automaatikat tellinud, paigaldanud ja rahule jäänud?

Mul kunagine komplekt on maha surnud, küljest võetud ja nüüd olen kaua uut valinud. Jõudnud lõpuks selleni, et telliks hoopis netist. Kohapealsetes salongides on hinnad on ikka kosmoses.

Ai kurat, hinnad on hullud. Ma uurisin mõned aastad tagasi seda võimalust, lõpuks ostsin küll koha pealt, sest sain hinna sobivaks.
eBayst leiad samad tooted, mis siinsed kaupmehed müüvad märksa soodsamalt. Näiteks Nice tiibväravaautomaatikakomplekti leian ma internetist 50% soodsamalt, kui siinse kaupmehe juurest allahindlusega.
https://tinyurl.com/y67ut863

oil kirjutas: 30 Juul 2019, 15:48

Aga koliks parem PS-i ja rohkem siin ei räägiks, modede sõrmed juba sügelevad et saaks eraldi teema teha millestki.

A miks mitte rääkida ja miks mitte poolitada. See on mootorratturite kommuun, mitte mootorratta oma. Kõik teemad on head (ok, mitte päris kõik aga no see selleks) mis kommuuni liikmetele huvi pakuvad. Tundub, et väravaautomaatika pakub.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”