Küttesegu rikas/lahja?
-
tito
- Tsikkel: Suzuki DR-Z
- Tänanud: 128 korda
- Tänatud: 63 korda
Re: Küttesegu rikas/lahja?
Peale seda "Männiku stoorit" olen karpat puhstanud- kõik võimalik on lahti käinud carb.cleaneri ja suruõhuga puhtaks tehtud. Selle tooreklapi osad liikusid ilusti ei poonud kokku pannes, ega nüüd hiljem- liigub ja toimib nagu ema süda ![]()
hmm kirjutas: ↑31 Juul 2019, 10:36Läbi neti on alati hea remontida ja eriti mõnus juhendada.
Aga kindlasti oled välistanud puudujäägid, (viimases kirjutises mainid, et pole):
1. kompresioonis (tehase etteantud vahemikus) + igasugused lekked (sisse/välja) s.h. sisselaskes, võtab paisudes kuskilt lisaõhku...
- süüde õigsuses ja toimivuses
- Väljalaske süsteemis (seda just vastusurve osas, lõpupüti vill ei mängi suurt rolli 2T mootoril, sest see on ainult mürasummutamiseks).
mind on aidanud karpa reguleerimisel just see kirjatükk (ei olnud küll mikuni karpa aga süsteemid samad)
http://www.vintagebikebuilder.com/mikun ... guide.htmlKuigi su kaevatud manual räägib sama, siis seal on asi nõks lihtsamalt seletatud.
Pigem tahaks kalduda sinna, et viga pole karpas... karpa on peaaegu viimane asi, mida kruttima hakata - keera see juhendi järgi n.ö. null seisu.
Sul peaks olema karpa ja silindri vahel reedvalve klapp, kas see funktsioneerib korralikult?
Eelmise omaniku vihje, et küünlasöödik... kas süütesüsteem on ikka korras (süütepool + selle toide), et küünal ülepinget ei saa?
Ei miks, mul just meeldib neti teel kõike parandada- selle pärast ma siin esimeses postis ka kirjutasin, et äkki keegi oskab õige otsani kohale juhatada
Mul summuti kolises resonaatortoru oli kivikõva villa küljest lati ja see summuti ei summutanud vaid ummistas kogu seda üritust, vabalt need gaasid seal ei liiknud ja sellest ka villa uuendamise mõtted/vajadus. Ütlen ausalt et see ei olnud ka kulukas ega ajamahukas, vill maksis 15 kulli ja uus väljalaske tihend leegikale 3,54
Okey lühidalt, ma siis panen karpa kokku tagasi düüse vahetamata ja proovin algseaded taastada. Kuna jah redvalve on käega katsuda võtan sisselaske maha ja piilun selle üle. Mis puutub sisselaskesse siis pealt on see küll selline päevi näinud ja lisaõhu kahtlus on mul selle koha pealt olnud ( algul kartsin ka karpat maha võtta, et kui sisselase päris ära pudenema peaks siis asi puhta mokkas ) Aga hetkel ka sisselaske enda välistaks kuna see ikka tummine tükk kummi
Kogu selle sae majanduse juures kõige nõmedam ongi see, et Eestis Husqvarna mehod saadavad KTM i ja vastupidi varuosasid sellisele mammutile seega saab ainult jebaist
See nüüd ühtib ka hmm mõttega- see on ikka välja pakutud
Ja nagu tort nüüd välja hõikas siis säde visuaalselt olemas- muidugi korralikult toimimises veendunud ei ole ja see tegelikult vajaks samamoodi kindluse mõttes üle kontrollimist- krt selliseid lihtsaid häid mõtteid tuleb nagu saelaudu Vändrast! ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.