Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
Macintosh kirjutas: ↑31 Juul 2019, 11:18Ronk kirjutas: ↑31 Juul 2019, 08:54RAM-i valikust olen kogu aeg kiitnud ka maci poolt mainitud "cradle" hoidjat. Ehk https://www.rammount.com/part/RAM-HOL-PD3U
Sinna sisse mahub kuni 146mm kõrge telefon sisse. Proovitud ka enda Motorola Moto Z mis on 156mm ning hädavaevu sai ka selle sinna sisse.Telefonid lähevad järjest suuremaks ja 4.5" või isegi 5" on juba keeruine leida. 5.5" kipub standard olema aga seda ei pigista enam RAM-HOL-PD3U vahele mingi valemiga.
Jah. Üldiselt antakse ekraanimõõt specis, mitte telefoni enda mõõt. Trend on aga see, et ekraanid hakkavad olema juba sama suured kui telefon ise füüsiliselt. Ehk 5,5" telefon on reaalselt 139mm, mis istuks veel hästi sinna hoidjasse. Näiteks usun et ka Samsung A6 mis on 5,6" ekraaniga ja 150mm pikk istuks antud hoidjasse ära.
Ideaalne oleks muidugi see, kui RAM disainiks antud hoidjat suuremaks ning ehk tulevikus see ka juhtub. Tegu peaks olema ikkagi kunagi PDA-de jaoks arendatud hoidjaga ning nüüd rebranditakse seda kui telefonihoidjat.
Suuruste kohta nii palju et üle 5,5" ma ei näe väga mõtet mootorratta peal. Selle käsitlemine läheks juba päris ebamugavaks ning tasuks mõelda hoopis statsionaarse süsteemi peale. Näiteks AJP PR7-l on juba ASUSe tahvel tehasest peal ning seal annab juba päris palju erinevate asjadega mängida.
Lisaks telefonivalikust. Väga hea valik minu arust on veel Samsung A5 2017 mudel. Vee ja tolmukindel ning toimetab väga hästi ja kiirelt. Eriti kui veel ära rootida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.